ΤΟΥΡΝΟΥΑ στο ΤΟΛΟ (22-24/6/2018)

2018-06-17 13:29

Η ώρα του τουρνουά στο Τολό έφτασε. Ώρα συγκέντρωσης 07:30 το πρωί της Παρασκευής 22/6 από το Δημαρχείο του Χολαργού και ώρα αναχώρησης 08:00.

Οι προγραμματισμένες προπονήσεις της Πέμπτης 21/6 αναβάλλονται ώστε οι αθλητές να προετοιμάσουν τα πράγματά τους.

Η ένδυση των αθλητών κατά την αναχώρηση αλλά και κατά την επιστροφή θα είναι με το μπλουζάκι που τους δόθηκε από την Ακαδημία και με το παντελονάκι της στολής αγώνων. Με το μπλουζάκι αυτό (και παντελονάκι της επιλογής τους) θα είναι και κατά τις παρουσίες των τμημάτων τους την ώρα του πρωινού και των γευμάτων στο ξενοδοχείο.

Μαζί τους, πέραν των προσωπικών αντικειμένων υγιεινής και τον απαραίτητο ρουχισμό (αθλητικό και μη) ας έχουν μαζί τους και τον απαραίτητο εξοπλισμό (μαγιό – πετσέτα - παντόφλες) για το ενδεχόμενο χρήσης της πισίνας (πάντα με την άδεια και την επιτήρηση των συνοδών προπονητών και κατόπιν συνεννόησης).

Η ώρα της επιστροφής την Κυριακή το βράδυ δεν είναι γνωστή επειδή θα καθοριστεί από την πορεία των τμημάτων στο τουρνουά. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στη σελίδα του Facebook αλλά και μέσω των κινητών με τους προπονητές και τους συνοδούς, οι οποίοι θα είναι ανά πάσα στιγμή όλοι διαθέσιμοι.

 

© 2013 Oμιλος Φιλάθλων Χολαργού. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode