Θετικό το πρώτο δείγμα γραφής των Junior του Γ. Φελλά

2015-09-30 01:12

Ενθαρρυντική για τη συνέχεια, η πρώτη εμφάνιση των φετινών (2015-2016) Junior του Γ. Φελλά, που έγινε την Κυριακή 27/9 στο γήπεδο Νταμάρι.

Η ομάδα του Ο.Φ. Χολαργού, αποτελούμενη σχεδόν αποκλειστικά από παιδιά γεννημένα το 2005 (αρκετά που έπαιζαν ήδη πέρυσι και αρκετά που παίζουν πρωτη χρονιά), έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο, ομαδικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να κερδίσει στο πρώτο φιλικό της χρονιάς 2015-2016, 5-1 την αντίστοιχη ομάδα της Πεύκης.
Τα παιδιά του Γ. Φελλά, παρά τις πολλές αλλαγές και των δύο ομάδων (η διάρκεια αντιστοιχούσε σε 2 αγώνες, ώστε να παίξουν όλα τα παιδιά από σχεδόν έναν ολόκληρο αγώνα), είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Κατάφεραν να προηγηθούν με 5-0, με τέρματα των Α. Ευδαίμων, Α. Πίρε, Μ. Ρωμανού (2) και Ηλ. Καρακωνσταντή.
Δημιούργησαν αρκετούς ωραίους συνδυασμούς και είχαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ (και δοκάρι), ενώ οι αντίπαλοι μείωσαν προς το τέλος του παιχνιδιού.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία για τη συνέχεια στα παιδιά και τον προπονητή τους!
Με την ευκαιρία να σημειωθεί ότι οι προπονητές των Junior θέλουν να ενημερώσουν ότι τόσο αυτός ο φιλικός αγώνας όπως και οι επόμενοι έχουν προγραμματιστεί, με σκοπό τόσο την καλύτερη προετοιμασία των παιδιών, όσο και για την αξιολόγηση των δεξιοτήτων τους από τους προπονητές για την αντικειμενικότερη δημιουργία των δύο τμημάτων.
Κατά συνέπεια οι συμμετοχές στα φιλικά του ενός ή του άλλου τμήματος αυτή την εποχή είναι προσωρινές.