Πρόσκληση ενημέρωσης γονέων για το τουρνουά EVIA CUP Ερέτριας

2015-05-06 21:01

2o ΕVIA CUP ΕΡΕΤΡΙΑΣ

25-28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 και ώρα 19.30 (τόπος συνάντησης η εξέδρα του γηπέδου Χολαργού Β'-Νταμάρι) καλούνται οι γονείς των αθλητών των Τμημάτων Υποδομής του Ο.Φ. Χολαργού, οι οποίοι έχουν καταθέσει αίτηση συμμετοχής στο παραπάνω τουρνουά, προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά περί του θέματος αυτού. Επιπρόσθετα να απαντηθούν σχετικά πιθανά ερωτήματά τους.

Παρόντες, βεβαίως, μπορούν να είναι και όσοι γονείς δεν έχουν μέχρι σήμερα υποβάλλει αίτηση συμμετοχής, αλλά εξακολουθούν να ενδιαφέρονται...

Επειδή η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι οριακή και αφορά την οριστικοποίηση συμμετοχής των ομάδων μας στο παραπάνω αθλητικό και ψυχαγωγικό γεγονός, παρακαλούμε για την παρουσία όλων.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ 2ου ΕVIA CUP

  1. Ημερομηνία διεξαγωγής: 25-28 Ιουνίου 2015 (Αναχώρηση Πέμπτη 25/6 το πρωί και επιστροφή Κυριακή 28/6 το μεσημέρι - η ώρα αναχώρησης/επιστροφής θα ανακοινωθεί αργότερα).
  2. Τόπος: Ερέτρια Εύβοιας
  3. Διαμονή αθλητών-υπεύθυνων προπονητών και συνοδών σε 3κλινα ή 4κλινα δωμάτια (σε ένα από τα συμβεβλημένα με τους διοργανωτές ξενοδοχεία - πιθανώς το "MIRAMARE").
  4. Η μετακίνηση ομάδων θα πραγματοποιείται με πιστοποιημένα πούλμαν.
  5. Θα ισχύει (καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής) κανονισμός λειτουργίας και πρόγραμμα δραστηριοτήτων το οποίο θα κοινοποιηθεί έγκαιρα.
  6. Το αναφερόμενο αθλητικό γεγονός θα υποστηρίζεται διαρκώς ΙΑΤΡΙΚΑ.
  7. Το οικονομικό κόστος ανά παιδί αφορά και καλύπτει τη διαμονή, την πλήρη διατροφή, τη μετακίνηση και τη συμμετοχή του στους ποδοσφαιρικούς αγώνες του τουρνουά).
  8. Καταληκτική ημερομηνία προκαταβολής η Πέμπτη 14/5/2015. Τα χρήματα καταβάλλονται στους υπεύθυνους προπονητές ή καθημερινά 18.00-20.00 στη γραμματεία του Ο.Φ.Χ.
  9. Για τους γονείς που επιθυμούν να είναι παρόντες στο αναφερόμενο αθλητικό γεγονός θα υπάρξει πλήρης ενημέρωσή στους στην προαναφερθείσα πρόσκληση ενημέρωσης.

© 2013 Oμιλος Φιλάθλων Χολαργού. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode