Πρεμιέρα Junior-Γ. Φελλάς στο τουρνουά Ζωγράφου: Α.Ο. Αμπελοκήπων-Ο.Φ. Χολαργού 0-3

2015-11-09 13:16

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛΗ

Πρεμιέρα είχε το Σάββατο 7/11 στο Τουρνουά Ζωγράφου η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Τουρνουά, τα Junior-Γ. Φελλάς του Ο.Φ. Χολαργού, που ξεκίνησε με το δεξί, κερδίζοντας 0-3 την περσινή δευτεραθλήτρια ομάδα των Αμπελοκήπων, που ήταν και ο κακός μας δαίμονας, αφού μας είχε κερδίσει δύο φορές πέρσι!

Οι παίκτες του Ο.Φ. Χολαργού, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πήραν τον έλεγχο και κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα. Όμως ήταν φανερή κάποια νευρικότητα (ίσως λόγω της πρεμιέρας ή και του αντιπάλου) τόσο στις τελικές πάσες, όσο και στις τελικές προσπάθειες της ομάδας του Χολαργού, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει στο 0-0 για αρκετή ώρα, χωρίς όμως και να κινδυνεύσει η ομάδα του Χολαργού.
Τον γρίφο έλυσε, περίπου στα μισά του πρώτου ημιχρόνου ο Α. Ευδαίμων, που έστειλε με κεφαλιά (μετά από κόρνερ) την μπάλα στα δίχτυα των Αμπελοκήπων κάνοντας το 0-1.
Παρά το γκολ όμως το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο: ο Χολαργός είχε τον έλεγχο, χωρίς όμως και να τελειώνει το παιχνίδι και όσο το σκορ ήταν στο 0-1, η ομάδα των Αμπελοκήπων εξακολουθούσε να πιστεύει σε κάτι καλύτερο.
Βέβαια ο τερματοφύλακας των Χολαργιωτών Τ. Πασσιαλής είχε ένα μάλλον ήσυχο απόγευμα, ενώ την ίδια ώρα ο αντίστοιχος των Αμπελοκήπων είχε αρκετή δουλειά!
Χρειάστηκε όμως να φτάσουμε περίπου στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, για να κάνει ο Α. Ευδαίμων σέντρα από δεξιά κι ένας αμυντικός των Αμπελοκήπων προσπαθώντας να κόψει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (αυτογκόλ) κάνοντας το 0-2.
Λίγο αργότερα ο Β. Κολοκούρης με πολύ όμορφο σουτ-βολίδα, έξω από την περιοχή, έκανε το τελικό 0-3 και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.
Καλή αρχή λοιπόν και καλή συνέχεια στους Junior στο Τουρνουά Ζωγράφου.
Να ευχηθούμε επίσης χρόνια πολλά στον Ταξιάρχη Πασσιαλή για την χθεσινή ονομαστική του εορτή.