Νίκη με ...σβηστές μηχανές... για την ομάδα των Junior του Ο.Φ. Χολαργού στο τουρνουά Ζωγράφου

2015-12-06 21:59

Του ΧΡ. ΠΡΟΦΙΛΗ

Την 5η στη σειρά νίκη, αυτή τη φορά με 0-3 , πέτυχε η ομάδα Junior του Ο.Φ. Χολαργού, το Σάββατο 5/12, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του τουρνουά Ζωγράφου, παίζοντας εκτός έδρας με τον Φωστήρα Καισαριανής στην Καισαριανή.
Oπως και την περασμένη εβδομάδα, το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής.
Οι παίκτες του Χολαργού μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κυριάρχησαν γρήγορα και πέτυχαν 3 γκολ μέσα σε 10-15 λεπτά, με τους Μπίλλιου Ιφ., Προφίλη Μ. και Πιρέ Α.
Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, ο προπονητής του Χολαργού, Γ. Φελλάς, άλλαξε κατά τα 7/9 την ομάδα, οι αντίπαλοι ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ουσιαστικά.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε και τελείωσε στο ίδιο μοτίβο: με τον Χολαργό να ελέγχει το παιχνίδι, παίζοντας με δύο διαφορετικές συνθέσεις και πάλι, να δημιουργεί και να χάνει κάποιες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ και με τον τερματοφύλακα του Ο.Φ. Χολαργού. Πασσιαλή Τ. να χρειάζεται να επέμβει το πολύ 2-3 φορές και το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τα παιδιά να αλληλοσυγχαίρονται!