Νίκη με 4-0 για την ομάδα των Νέων στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ

2016-11-07 11:27

Νίκη με 4-0 για τους Νέους του Ο.Φ. Χολαργού, την Κυριακή το απόγευμα, στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, στο Νταμάρι, απέναντι στον Παράδεισο.

Το τελικό σκορ μπορεί να είναι ευρύ, ο Χολαργός όμως δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να φτάσει στην επικράτηση. Ειδικά στο α΄ ημίχρονο βρήκε απέναντί της έναν πολύ σκληρό αντίπαλο που δεν άφηνε πολλούς χώρους στους Χολαργιώτες για να επιτεθούν. Παρ´ όλα αυτά ο Χολαργός είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ηλ. Χριστοφόρου και δυο τρεις καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Τη λύση έδωσε τελικά ο Π. Στρατάκος με γυριστό σουτ μετά από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Σ. Ακάσογλου. Ετσι τελείωσε και το ημίχρονο.

Στο β' ημίχρονο η ομάδα μπήκε νωθρά και παραλίγο να το πληρώσει. Χρειάστηκε μια δύσκολη απόκρουση του Κ. Σαμαρά σε σουτ εξ επαφής που απεσώβησε το 1-1 και ύστερα από λίγο έγινε το 2-0 με ωραίο σουτ του Δ. Αναστασίου έξω από την περιοχή. Εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι. Τα άλλα δυο γκολ πέτυχαν οι Σ. Ακάσογλου και Αλ. Στρατάκος με σουτ.

Ακόλουθουν δύσκολα παιχνίδια με τις ομάδες που βρισκονται ψηλά στη βαθμολογία και ο Χολαργός καλείται να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο για να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα που έχει.

Για τον Ο.Φ. Χολαργού έπαιξαν οι: Σαμαράς, Χριστοφιλόπουλος, Γκλιάτης, Γαλανάκης, Χριστοφόρου, Καλαντζής, Στρατάκος Π., Αναστασίου, Ακάσογλου, Στρατάκος Αλ., Ντελιλάι, Γιώτης, Μπίλλιος, Μπακόπουλος, Κασνέτσι, Λουσίδης, Κατσαρός.