Φιλικό ματς Παιδικού: Απόλλων Χαλανδρίου-Ο.Φ. Χολαργού 4-3

2015-09-28 10:34

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις του προπονητή του Παιδικού Νίκου Τζώτζιου στο χθεσινό παιχνίδι (27/9)  του Ο.Φ. Χολαργού με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Ο Χολαργός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε γρήγορα στο 3' με ατομική ενέργεια του Χρ. Χριστοφιλόπουλου και σουτ έξω από την περιοχή, όμως το παιχνίδι ισορρόπησε. Ο Απόλλων ισοφάρισε (1-1) στο 20' και στη συνέχεια είχε ελαφριά υπεροχή. Οι Χολαργιώτες έδωσαν χώρο στον αντίπαλο και περιορίστηκαν σε αντεπιθέσεις. Σε μια αντεπίθεση, στο τέλος του 1ου ημιχρόνου ο Κ. Λουσίδης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γ. Κοτσόβουλος σημειώνοντας το (1-2).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων είχε ξεκάθαρη υπεροχή. Ισοφάρισε κάνοντας το 2-2 στο 44' και έλεγχε το παιχνίδι. Στο 64' ο Τζ. Ντύλια με ατομική ενέργεια και ωραίο διαγώνιο σουτ έφερε πάλι μπροστά (2-3) τον Ο.Φ. Χολαργού όμως η χαρά δεν κράτησε πολύ γιατί μόλις στο 65' οι παίκτες του Απόλλωνα ισοφάρισαν για μία ακόμη φορά κάνοντας το 3-3 και μετά από δύο λεπτά στο 67' το 4-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο προπονητής του Ο.Φ. Χολαργού, Νίκος Τζώτζιος στο τέλος του αγώνα είπε "ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους".

Ο.Φ. Χολαργού: Τοτόσης, Σδράλλης, Ντύλια, Φεραδούρος, Τσαμαντιώτης, Χριστοφιλόπουλος, Ηλιάδης, Χαραλαμπόπουλος, Πέικος, Λουσίδης. Αλλαγή μπήκαν οι: Μάντζιος, Βουρνάς, Κοντογιάννης.