ΕΠΣΑ Νέων: Α.Ε. Κηφισιάς (2) - Χολαργός 2-5

2016-04-04 19:12

Με νίκη 2-5 χάρη στα γκολ των Καρρά, Ακάσογλου, Μπίλλιου, Κανδυλάκη και σε ένα αυτογκόλ παίκτη της Κηφισιάς η ομάδα του Σ. Βλαχάκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στους ομίλους της ΕΠΣΑ καταλαμβάνοντας την 1η θέση σε ισοβαθμία με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου όμως λόγω της ήττας του Ο.Φ. Χολαργού στο μεταξύ τους παιχνίδι ο Χολαργός πήρε τη δεύτερη προνομιούχα θέση.

Για το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα του Σαββάτου 2/4 η διάφορα των ομάδων ήταν εμφανής βρίσκοντας τους Χολαργιώτες να προηγούνται με 0-4.

Στο β' ημίχρονο οι πολλές αλλαγές και η γενική χαλάρωση έφερε τον Χολαργό να δεχθεί δύο γκολ και να σημειώσει ένα.

Ο προπονητής του Ο.Φ. Χολαργού Σ. Βλαχάκης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: "Θα δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μου για όλη την προσπάθεια στους ομίλους, ιδίως στον β' γύρο και στις τελευταίες αγωνιστικές που είχαμε πολύ καλή παρουσία κάτι που μας έδωσε και το πλεονέκτημα έδρας στους "16" καλύτερους της Αθήνας. Για το σημερινό ματς (Σάββατο 2/4) θα μιλήσουμε με τα παιδιά κυρίως για το β' ημίχρονο που χαλάσαμε την εικόνα της ομάδας. Δεχτήκαμε 2 γκολ αλλά υπήρχε χαλαρότητα και αυτο δεν μου άρεσε. Ομως κάτι η δυναμική του αντιπάλου, η ζέστη και το σκορ του α' ημιχρόνου είναι η μία δικαιολογία, τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί στα νοκ άουτ παιχνίδια το λάθος πληρώνεται ακριβά και χωρίς να διορθώνεται".

Για τον Ο.Φ. Χολαργού έπαιξαν οι: Χρόνης, Μπίλλιος, Μπακόπουλος, Γιώτης, Κανδυλάκης, Χριστοφόρου, Καρράς, Στρατάκος Αλ., Ακάσογλου (αρχηγός), Τσανούλας, Στρατάκος Π. Αλλαγές μπήκαν οι: Κονγκίνης, Ντελιλάι, Λουσίδης, Μαρκούτης, Τσερενέτσι.