ΕΠΣΑ, Νέων, 9ος Ομιλος, Β' φάση, 6η αγωνιστική: Χολαργός-Ατρόμητος Χαλανδρίου 0-3

2016-02-06 20:37

Ηττα με το βαρύ 3-0 υπέστη το εφηβικό του Ο.Φ. Χολαργού, εντός έδρας, από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου. Ενα ματς που χάθηκε πριν καλά καλά αρχίσει αφού στο 5' οι Χολαργιώτες έχαναν με 2-0 από δυο στημένες φάσεις. Το τρίτο γκολ ήρθε απλά να ολοκληρώσει την κάκιστη σημερινή εικόνα της ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας, Σ. Βλαχάκης, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: "Σήμερα είμασταν κάκιστοι, χωρίς ψυχή, χωρίς καθαρό μυαλό, χωρίς σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Χάσαμε δίκαια από μία ομάδα που σήμερα ήταν καλύτερη από εμάς, που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και το πήρε άνετα χωρίς καν να ιδρώσει. Αυτό που με εξόργισε είναι η αδιαφορία, η χαλαρότητα και η κακή συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μου για άλλο ένα ματς. Είχαμε θέματα πειθαρχίας τα οποία θα λύσουμε από την πρώτη προπόνηση κιόλας. Αυτή την φορά αντί για συγχαρητήρια στα παιδιά θα ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο και τη διοίκηση για την εικόνα της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι".

Για τον Ο.Φ. Χολαργού έπαιξαν οι: Γλύπτης, Βασάλιος, Γιώτης, Χριστοφόρου, Κανδυλάκης, Καλαντζής, Καρράς, Καταιβάτης, Ακάσογλου, Τσανούλας, Στρατάκος Αλ. Αλλαγές μπήκαν οι: Στρατάκος Π., Πανούσης, Μαρκούτης, Κονγκίνης, Αργυρόπουλος.