ΕΠΣΑ, Νέων, 9ος Ομιλος, Β' φάση, 3η αγωνιστική: Χολαργός-Κένταυρος Βριλησσίων 2-2

2016-01-17 19:20

Με πολύ δυνατό αέρα, όπου δύσκολα μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο, αλλά και με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή, ο Ο.Φ. Χολαργού κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απέναντι στον Κένταυρο Βριλησσίων, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στη β' φάση του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ Νέων.

Τα γκολ για τον Χολαργό σημείωσαν οι Γ. Γιώτης και Π. Στρατάκος. Δύο σημεία ήταν καθοριστικά για το αποτέλεσμα που αν οι Χολαργιώτες ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να είχαν φύγει νικητές από το γήπεδο. Το πρώτο τη στιγμή της ισοφάρισης του Κένταυρου που οι Χολαργιώτες αντί να πάνε στη μπάλα κοιτούσαν απλώς τον αντίπαλο παίκτη και δεύτερο όταν ο Χολαργός ήταν μπροστά στο αποτέλεσμα με 2-1 παρ' όλο που 3 παίκτες του είχαν βγει μπροστά με έναν αμυντικό της αντίπαλης ομάδας αντί να βάλουν γκολ έκαναν λάθος επιλογή. Ο προπονητής των Νέων, Σωτήρης Βλαχάκης είπε: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια σήμερα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που κυριότερο χαρακτηριστικό της είναι η δύναμη. Εμείς προσπαθήσαμε αλλά από τη μία ο δυνατός αέρας από την άλλη ένας διαιτητής απίστευτος μας κράτησαν στην ισοπαλία. Τώρα κοιτάμε το δεύτερο συνεχόμενο δυνατό ματς στην Πεύκη με την ομώνυμη ομάδα. Αν παίξουμε όπως σήμερα, με πάθος και δύναμη, αλλά πιο καθαρή σκέψη, δεν φοβόμαστε τίποτα και θα κερδίσουμε".

Ο.Φ. Χολαργού: Γλύπτης, Γιώτης, Μπακόπουλος, Χριστοφόρου, Κανδηλάκης, Καλαντζής, Καρράς, Καταιβάτης, Ακάσογλου, Στρατάκος Αλ., Στρατάκος Π. Αλλαγές μπήκαν οι: Τσανούλας, Μπίλλιος, Βασάλιος, Γαλανάκης, Πανούσης.