ΕΠΣΑ, Νέων, 9ος Ομιλος, Β' φάση, 10η αγωνιστική: Χολαργός-Πανερυθραϊκός 1-0

2016-03-20 18:26

Με νίκη 1-0 (με γκολ του Σ. Ακάσογλου) συνεχίστηκε η πορεία του εφηβικού τμήματος του Ο.Φ. Χολαργού κόντρα σε μια παρά πολύ καλή ομάδα (2η του ομίλου) Πανερυθραϊκού σε ένα ματς στο οποίο χωρίς να πιάσουν οι Χολαργιώτες μεγάλη απόδοση κατάφεραν νίκη ουσίας που θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις αν ήταν πιο προσεκτικοί, μία με τον Ηλ. Χριστοφόρου

άλλη μια με τον Αλ. Στρατάκο

και στην τελευταία φάση του αγώνα που σε κενή εστία ο Π. Στρατάκος δεν είχε το ανάλογο τελείωμα.

Ο προπονητής της ομάδες του Ο.Φ. Χολαργού, Σ. Βλαχάκης, ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, δήλωσε: "Θα δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μου για την σημερινή προσπάθεια και νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, σήμερα χωρίς να έχουμε απόδοση ανάλογη του προηγούμενου ματς καταφέραμε να νικήσουμε, να έρθουμε πιο κοντά στις 3 πρώτες θέσεις που δίνουν πλεονέκτημα έδρας. Το θετικό είναι ότι στα τελευταία 4 ματς έχουμε το απόλυτο σε νίκες και με γκολ11-0 έχει μείνει ένας τελικός ακόμα για να ολοκληρωθεί ο β' γύρος και να κάνουμε ταμείο".

Για τον Ο.Φ. Χολαργού έπαιξαν οι: Γλύπτης, Γιώτης, Μπακόπουλος, Χριστοφόρου, Κανδυλάκης, Καλαντζής, Καρράς, Στρατάκος Αλ., Ακάσογλου, Τσανούλας, Μπίλλιος. Αλλαγές μπήκαν οι: Στρατάκος Π., Μαρκούτης, Βασάλιος, Τσερενέτσι, Λουσίδης.

(Φωτογραφίες-βίντεο: Εμμ. Στρατάκος)

 
Χολαργος-Ερυθραία 1-0

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Δημοσιεύτηκε από Εξωσχολικες Δραστηριοτητες στις Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016