Ενημέρωση Παιδικού Τμήματος

2015-05-01 22:09

Ο προπονητής της ομάδας Λεωνίδας Μαρίνος, ενόψει της Πρωτομαγιάς, κατ' αρχήν εύχεται σε όλους καλό μήνα.

Επίσης καλεί όλους τους παίκτες της ομάδας, να συμμετάσχουν στις προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας, αρχίζοντας από την προπόνηση της Δευτέρας 4/5 στις 6 το απόγευμα.

Τις τελευταίες 10 ημέρες, η συμμετοχή στις προπονήσεις ήταν μειωμένη, κυρίως λόγω της συμμετοχής των παιδιών στις εκδρομές των σχολείων τους. Η χρονιά όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα. Υπάρχει η προοπτική της συμμετοχής στο τουρνουά της Ερέτριας. Πρέπει να προετοιμαστούμε γι' αυτό.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι το ότι αυτή είναι η περίοδος που θα μπουν οι βάσεις για την επόμενη χρονιά. Οι προπονητές βλέπουν τους παίκτες που ανεβαίνουν κατηγορία και μέσα από τις προπονήσεις και τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων, θα συγκροτήσουν τις ομάδες που, μαζί με τους νέους παίκτες που θα έρθουν, θα εκπροσωπήσουν τον Ο.Φ. Χολαργού στις διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς.

Επίσης είναι μια εξαιρετική περίοδος για να βελτιωθούν ελλείψεις και αδυναμίες των αθλητών.

Οσον αφορά το τουρνουά EVIA CUP, πρέπει να ξεκαθαριστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο αριθμός των συμμετεχόντων και μέχρι τις 15 Μαΐου να ολοκληρωθεί  η διαδικασία που αφορά τη δήλωση συμμετοχής. Γι' αυτό πρέπει όσοι ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την επόμενη Παρασκευή 8 Μαΐου.