ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

2020-05-22 20:36

«Πολλά αλλάζουν, εκτός από την αγάπη μας για τον αθλητισμό. Πειθαρχία, υπομονή και προσαρμογή στις νέες συνθήκες είναι πράγματα που στον αθλητισμό τα ξέρουμε καλά και τώρα τα χρειαζόμαστε, ίσως περισσότερο από ποτέ».

Ξεκινάμε λοιπόν τις προπονήσεις πάλι, τηρώντας τους νέους κανόνες!

‼️Aπό την Τετάρτη 27/5/2020 ξεκινάνε οι προπονήσεις για τα τμήματα Κ14-Κ15-Κ16-Κ18 οι οποίες θα διαρκέσουν έως 3/7/2020.

Ο σύλλογος μας έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της υγείας των παιδιών. Αρχικά , θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι έχει γίνει απολύμανση σε όλο το προπονητικό υλικό σύμφωνα με τις οδηγίες ΕΟΔΥ αλλά και μετά το πέρας των προπονήσεων θα γίνεται πάντοτε απολύμανση σε αυτό.

Αντισηπτικά θα υπάρχουν στον χώρο της προπόνησης .

Συστήνουμε και στους αθλητές μας να έχουν πάντα μαζί τους και το δικό τους αντισηπτικό.

Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν το προσωπικό τους μπουκαλάκι νερό -διότι οι βρύσες έχουν κλείσει στα γήπεδα για λόγους ασφαλείας και υγιεινής από τον Δήμο - καθώς επίσης και τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά.

Για να μπορέσει κάθε αθλητής να ξεκινήσει πάλι τις προπονήσεις θα πρέπει να συμπληρώσει κάποια απαραίτητα έγγραφα τα οποία θα τα προμηθευτείτε από την γραμματεία την ΔΕΥΤΕΡΑ 25/5/2020 και ώρα 18:30-21:00 ενώ θα πρέπει να επιστραφούν συμπληρωμένα την Τρίτη 26/5/2020 και ώρα 18:30-21:00.

Για τις ώρες και μέρες των προπονήσεων θα ενημερωθείτε από το site της Ομάδας , το οποίο θα αναρτηθεί μέχρι την Τρίτη το βράδυ.

Υ/Γ : Για τις μικρότερες ηλικίες , παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα ενημερωθείτε άμεσα.