Χολαργιώτικο "Εξπρές"... μέσα στη Λυκόβρυση!!!

2016-03-06 18:51

Χολαργιώτικο "εξπρές" (0-3) μέσα στη Λυκόβρυση, σε μια έδρα που μέχρι πριν από το χθεσινό ματς (5/3) ήταν αήττητη και στους δύο γύρους και έχοντας δεχθεί μόνο ένα γκολ.

Ολα αυτά όμως πριν το ματς γιατί η "γαλάζια αρμάδα" του προπονητή Σ. Βλαχάκη, παίζοντας πολύ όμορφο αλλά και ουσιαστικό ποδόσφαιρο και ακολουθώντας το πλάνο παιχνιδιού, κέρδισε δίκαια και άνετα χάρη στα γκολ των Μ.-Α. Κανδυλάκη (με κεφαλιά), Σ. Ακάσογλου (με πλασέ) και Γ. Καταιβάτη (με ατομική ενέργεια).

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Σ. Βλαχάκης φανερά ικανοποιημένος είπε: "Συγχαρητήρια στα παιδιά μου. Σήμερα με δικαίωσαν και απέδειξαν ότι εκτός από πολύ καλοί ποδοσφαιριστές είναι και πολύ μεγάλοι "μάγκες". Εχουμε άλλους δυο τελικούς και παρ' όλο που η πρόκριση έχει επιτευχθεί εμείς έχουμε μεγάλο κίνητρο και στόχο. Για το σημερινό ματς έχω να πω ότι οι παίκτες ακολούθησαν το πλάνο και τακτικά ήταν άψογοι. Ηξερα τον αντίπαλο και τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του. Δουλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε...

...Αφιερώνω τη νίκη-πρόκριση στους παίκτες μου, στον μεγάλο άτυχο Στάθη Αργυρόπουλο (παίκτη του εφηβικού που τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα) και σε όσους είναι κοντά σ' αυτήν την ομάδα"

Για τον Ο.Φ. Χολαργού έπαιξαν οι: Γλύπτης, Γιώτης, Χριστοφόρου, Κανδυλάκης, Καλαντζής (αρχηγός), Καρράς, Καταιβάτης, Ακάσογλου, Στρατάκος Αλ., Στρατάκος Π. Αλλαγές μπήκαν οι: Τσανούλας, Μπίλλιος, Βασάλιος, Μαρκούτης, Κονγκίνης.

Δείτε φάσεις από τον αγώνα στο παρακάτω βίντεο: