ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ 2ου ΓΚΡΟΥΠ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 5/10 ΣΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/10

2017-10-03 00:11

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω του γεγονότος ότι πολλά παιδιά και από το 2ο γκρουπ (Παμπαιδικό – Παιδικό – Εφηβικό και όχι μόνο), θα κάνουν και τις αιματολογικές εξετάσεις, οι επόμενες ιατρικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σάββατο 7/10 αντί της αρχικά προγραμματισμένης ημερομηνίας (Πέμπτη 5/10). Για την λιγότερη ταλαιπωρία όλων μας, η σειρά που θα εφαρμοστεί είναι η ακόλουθη:

Όσοι από τους αθλητές που προσήλθαν για το πλήρες πακέτο το προηγούμενο Σάββατο (30/9), αλλά δεν έκαναν το πελματογράφημα, μπορούν να προσέλθουν πρώτοι (στις 09:10) ώστε να ολοκληρώσουν το σύνολο των εξετάσεών τους. Όσοι από τους αθλητές που προσήλθαν μόνο για το Ά τύπου το προηγούμενο Σάββατο (30/9) αλλά δεν μπορούσαν να περιμένουν, μπορούν να προσέλθουν πρώτοι (09:10) ώστε να ξεκινήσουν τις εξετάσεις τους με καρδιολόγο - παθολόγο.

Αυτοί που δήλωσαν στο 2ο γκρουπ να κάνουν όλο το πακέτο (Τύπου Α + Τύπου Β + Τύπου Γ) θα προσέλθουν πρώτοι (γύρω στις 09:10), γιατί θα πρέπει να είναι νηστικά τα παιδιά, και θα ξεκινήσουν με τις αιματολογικές εξετάσεις. Υπολογίζεται ότι θα διαρκέσουν περίπου μιάμιση ώρα οι εξετάσεις στα παιδιά που θα κάνουν όλο το πακέτο, συνεπώς από τις 10:30 θα πρέπει να προσέρχονται αυτοί που δήλωσαν μόνο το πακέτο Τύπου Α.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!: Όσοι δεν έχουν ακόμα δηλώσει για τις ιατρικές εξετάσεις αλλά ενδιαφέρονται να τις κάνουν, θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία, το αργότερο έως την Τετάρτη το βράδυ στις 20:00, ώστε να ενημερωθεί εγκαίρως και το ιατρικό team για τη μεταφορά του απαραίτητου ιατρικού υλικού.

© 2013 Oμιλος Φιλάθλων Χολαργού. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode