8η αγωνιστική, Soccerlink, Παιδικό Βορείων Προαστίων: Ο.Φ. Χολαργού-Π.Ο. Ψυχικού 2-1

2015-12-09 19:44

Την Κυριακή 6/12, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του τουρνουά Soccerlink, οι Παίδες του Ο.Φ. Χολαργού νίκησαν τον Π.Ο. Ψυχικού 2-1 (με ανατροπή του σκορ από 0-1) με γκολ των Αλ. Ηλιάδη (32') και Κ. Λουσίδη (59').

Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ο.Φ. Χολαργού, Νίκος Τζώτζιος είπε: "To παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά. Οι παίκτες ήταν νευρικοί και έκαναν πολλά αβίαστα λάθη. Δυσκολεύονταν να κρατήσουν την κατοχή της μπάλας. Δέχτηκαμε ένα γκολ στο 18'. Στο τέλος του α' ημιχρόνου βελτιώθηκε κάπως η εικόνα της ομάδας. Χωρίς όμως, να πιάσουμε υψηλή απόδοση καταφέραμε και κάναμε την ανατροπή στο σκορ. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι κρατάω την προσπάθεια και το πάθος των παιδιών μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι σημαντικό να βρίσκεσαι πίσω στο σκορ και να γυρνάς παιχνίδια αλλά η εμφάνιση και η συνολική εικόνα της ομάδας πρέπει να μας προβληματίσει".

Ο.Φ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Φεραδούρος, Σδράλλης, Βουρνάς, Μπεκιάρης, Καλλίθρακας, Καλογερόπουλος Θ., Ηλιάδης, Χαραλαμπόπουλος, Πέικος, Χριστοφιλόπουλος, Λουσίδης Κ., Τσαμαντιώτης, Μέτσο Ρ., Νικολάου, Μάντζιος Β., Τοτόσης.