5η αγωνιστική Soccerlink, Παμπαιδικό, 2ο Ευ Αγωνίζεσθαι Βορείων: Ορφέας Αρσεναλ-Ο.Φ. Χολαργού 1-1

2015-11-15 00:13

Ισοπαλία για το Παμπαιδικό του Ο.Φ. Χολαργού με 1-1 (το γκολ του Ο.Φ. Χολαργού έβαλε ο Γ. Γιαννόπουλος), στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ορφέα Αρσεναλ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής Soccerlink, του 2ου Ευ Αγωνίζεσθαι Βορείων.

Ο προπονητής των Χολαργιωτών, Σωτήρης Βλαχάκης δήλωσε για τον αγώνα: "Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο με καλή κυκλοφορία της μπάλας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν φάσεις, να έχουμε γκολ και γενικά καλή εικόνα. Η αμυντική γραμμή δέχτηκε μεγάλη πίεση αλλά όλα σταματούσαν πάνω στον κορυφαίο παίκτη του γηπέδου Χρ. Στρατάκο. Το β' μέρος η ανωτερότητα του αντιπάλου φάνηκε περισσότερο, όμως και πάλι ο Χρ. Στρατάκος έδωσε τις λύσεις. Ο αντίπαλος κατάφερε μόνο να μας ισοφαρίσει. Το ευχάριστο είναι ότι όλα τα παιδιά προσπάθησαν και έβγαλαν πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Η συνέχεια με σκληρή δουλειά μας ανήκει. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνισή τους".

Για τον Ο.Φ. Χολαργού έπαιξαν οι: Τσιάπαλης, Καργιός Κ., Παρασκευάς, Νίκας Χρ., Στρατάκος Χρ., Αναστασόπουλος, Σαρλάνης, Καράπαπας, Πάνο, Μαστροθεόδωρος, Ράπτης, Μπίνας Π., Γιαννόπουλος, Ντίσο, Δραπανιώτης, Κανέλλος, Μηλιώτης.