1η ισοπαλία (1-1) για τα Junior στο Soccerlink...

2014-01-21 11:10

Από "Το Κρυφό Μάτι"

H ομάδα των Junior του O.Φ. Χολαργού, μετά την ξέφρενη πορεία στις 10 πρώτες αγωνιστικές, όπου σημείωσε διαδοχικές νίκες, δεν κατάφερε να κερδίσει την αντίστοιχη ομάδα του St. Cathrine. Πραγματικά συγκλονιστικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο καλύτερες επιθέσεις του ομίλου (ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ). Παρ' όλ' αυτά δεν δημιουργήθηκαν φάσεις για γκολ. Οι ομάδες περιορίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου, με κλειστούς χώρους και καθόλου διαδρόμους για αιφνιδιασμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για την St. Cathrine. Μετά από απομάκρυνση, η μπάλα έφτασε στον επιθετικό μέσα στην περιοχή. Το σουτ που έκανε πήγε γκολ και έτσι οι Χολαργιώτες ξεκίνησαν το παιχνίδι γι' άλλη μία φορά να κυνηγούν την ισοφάριση. Παρά τις προσπάθειές τους η σφιχτή άμυνα και το φορτωμένο κέντρο δεν έδιναν τη δυνατότητα να απειλήσουν τον αντίπαλο. Ετσι, το ημίχρονο έληξε 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο η κατοχή συνεχίστηκε και όσο περνούσε η ώρα η πίεση αυξανόταν. Σε κάποια κατεβασιά στον άξονα ο Φ. Πολυμένος, αφού ξέφυγε από 3 παίκτες, έδωσε ασίστ στον Α. Ελ Ανσάρι ο οποίος με εξαιρετικό κρέμασμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1.

Είχαν μείνει 5 λεπτά ακόμα και όλοι πίστεψαν στην επανάληψη του σεναρίου των προηγούμενων αγωνιστικών, στην πλήρη ανατροπή. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και έτσι η 1η ισοπαλία ήταν γεγονός.