Σημαντική νίκη των Junior εναντίον του Ερμή Ζωγράφου

2014-12-01 14:31
Του ΧΡ. ΠΡΟΦΙΛΗ
 
Οι παίκτες του Γ. Φελλά, κατάφεραν να νικήσουν και την σκληροτράχηλη και συμπρωτοπόρο μέχρι τότε ομάδα του Ερμή Ζωγράφου με 2-0 και πλέον βρίσκονται μόνοι, στην κορυφή της βαθμολογίας του τουρνουά.
Το παιχνίδι στην αρχή ήταν μοιρασμένο, με πολλές μάχες κυρίως στο κέντρο.
Η ομάδα του Ο.Φ. Χολαργού κατάφερε να προηγηθεί με πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Κώστα Καράπαπα και από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε να ελέγχει το παιχνίδι και σιγά σιγά να έχει την πρωτοβουλία (10 τελικές στο πρώτο μέρος).
Δημιούργησε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, χωρίς αποτέλεσμα όμως, ενώ ο Ερμής Ζωγράφου δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα των Χολαργιωτών που είχε ένα μάλλον ήρεμο ημίχρονο, χάρη και στην πολύ καλή απόδοση τόσο της μεσαίας, όσο και της αμυντικής γραμμής του Ο.Φ. Χολαργού.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χολαργός ανέβασε απόδοση, έκανε και πάλι πολλές φάσεις (άλλες 10 τελικές) και πέτυχε ένα πολύ όμορφο δεύτερο γκολ, με τον Αλέξανδρο Πιρέ. Συγκεκριμένα, από ωραία εκτελεσμένο κόρνερ, πρώτα έπιασε κεφαλιά προς το τέρμα του Ερμή, ένας αμυντικός απέκρουσε, για να σκοράρει ο Πιρέ με όμορφη προβολή, ενώ ήταν πεσμένος!
Οι αντίπαλοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με 2-3 τελικές προσπάθειες, αλλά τόσο η άμυνα όσο και ο τερματοφύλακάς του Χολαργού αντέδρασαν σωστά κι έτσι το παιχνίδι τελείωσε με 2-0.
 

© 2013 Oμιλος Φιλάθλων Χολαργού. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode