Παίδες: Μη μας ξυπνάτε από το όνειρο...!!!

2014-04-05 16:51

Ιστορία γράφουν οι Παίδες του Χολαργού που με τρομερή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο μέρος, πήραν άξια τη νίκη με 2-0 επί του Πανερυθραϊκού. Μια ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο από την αρχή του παιχνιδιού και αυτή ήταν ο Χολαργός.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά και μόλις στο 2ο  λεπτό ο Χολαργός είχε την πρώτη ευκαιρία να προηγηθεί αλλά το ψιλοκρεμαστό πλασέ του Σ. Ακάσογλου πέρασε άουτ. Περίπου στο 15ο λεπτό ο Π. Στρατάκος κέρδισε την μπάλα σημείωσε γκολ αλλά ο διαιτητής θέωρησε ότι υπήρξε επιθετικό φάουλ και το γκολ ακυρώθηκε. Οι Χολαργιώτες συνέχισαν να πιέζουν αλλά οι ευκαιρίες δεν "καρποφόρησαν".

Στο δεύτερο ημίχρονονο οι Παίδες του Χολαργού σαφώς πιο βελτιωμένοι και μυαλομένοι κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Σ. Ακάσογλου έπειτα από τρομερή ενέργεια του Σπ. Καρρά. Το παιχνίδι συνεχιζόταν στο ίδιο μοτίβο με ευκαιρίες χαμένες αλλά καλό ποδόσφαιρο.

Ετσι, 5 λεπτά πριν από το τέλος, ο Γ. Πασουμίδης με εκπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το 2-0 και το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Οι Παίδες στους "8" της Αθήνας!!!

Ο Χολαργός συνεχίζει το ταξίδι του ήρεμα, προσγειωμένα και μυαλομένα και όπου τον βγάλει!!!

Ο προπονητής της ομάδας Π. Καγκαράκης, στο τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια, αποθεώθηκε από τους παίκτες του όπου ένοιωσε φανερά συγκινημένος...!!!

Ομάδα-Οικογένεια μέχρι το τέλος. Πολλά συγχαρητήρια!!!

Η σύνθεση της επιτυχίας του Χολαργού: Γλύπτης (Αναγνωστόπουλος), Στρατάκος Π., Γιώτης, Μπακόπουλος, Χριστοφόρου, Καλαντζής, Τσανούλας (Μαρκούτης), Καρράς, Ακάσογλου, Πασουμίδης, Μπίλλιος.

© 2013 Oμιλος Φιλάθλων Χολαργού. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode