Οι μικροί που... ωρίμασαν απότομα!!!

2014-04-26 22:53

Οι Παμπαίδες του Ο.Φ. Χολαργού έλαβαν μέρος στο τουρνουά Green Youth Cup Loutraki στις 23 με 26 Απριλίου 2014, ένα τουρνουά που έλαβαν μέρος σωματεία που συνεργάζονται με τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Χολαργιώτες αν και αντιμετώπισαν ομάδες με αρκετούς ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας κατάφεραν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουν το χειροκρότημα και την εκτίμηση των αντιπάλων.

Οι Παμπαίδες, αν και δεν πήραν καλά αποτελέσματα στους 5 αγώνες που έπαιξαν το τριήμερο του τουρνουά, ωρίμασαν, απέκτησαν εμπειρίες και δύναμη για τη συνέχεια.

Οσον αφορά στη διαμονή τους τα παιδιά πέρασαν ευχάριστα τις ελεύθερες ώρες τους, με πολύ κέφι και ζωντάνια, ήταν άψογα στη συμπεριφορά τους υπακούοντας σε όλες τις οδηγίες των προπονητών τους.

Η στενοχώρια των αποτελεσμάτων μετουσιώθηκε σε χαρά κατά την απονομή των μεταλλίων και με την επιστροφή τους στην Αθήνα ζήτησαν και κατάφεραν να βρεθούν κοντά στην ομάδα του Παιδικού Τμήματος που έπαιζε στο γήπεδο Γαλατσίου για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ εναντίον του Ατταλου Ν.Φ. Δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα και με τα συνθήματά τους εμψύχωσαν τους παίκτες του Χολαργού στη δύσκολη αυτή αναμέτρηση.

Κάπου εκεί τελείωσε το τριήμερο ταξίδι εμπειριών για τους Παμπαίδες.