Ισοπαλία των Pre-Junior 1 σε βαρύ γήπεδο...

2014-03-04 17:39
Μία ισοπαλία (2-2) των Pre-Junior 1 του Ο.Φ. Χολαργού για το πρωτάθλημα Soccerlink (1oς Ομιλος Βορείων Προαστίων) σημειώθηκε το Σάββατο 1/3 με αντίπαλο την ομάδα Ευ Αγωνίζεσθαι. Το παιχνίδι έγινε κάτω από βροχή και με ένα γήπεδο ήδη βρεγμένο από τη νεροποντή της προηγούμενης μέρας με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να δυσκολευτούν να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες.
Στη αρχή του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Ο.Φ. Χολαργού αιφνιδιάστηκε αφού δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ (0-1). Τα παιδιά όμως του Δ. Μωραΐτη στη συνέχεια προσπάθησαν και ισοφάρισαν (1-1) με ένα μακρινό σουτ-κεραυνό του Μ. Μπριλάκη, χωρίς να πιάσουν ιδιαίτερα καλή απόδοση αλλά και χωρίς να κινδυνεύσουν ουσιαστικά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα Ευ Αγωνίζεσθαι προηγήθηκε ξανά ύστερα από χτύπημα φάουλ κάνοντας το 1-2 αλλά τα Χολαργιωτάκια κατάφεραν και "έκλεισαν" τους αντίπαλους στην περιοχή τους και σημείωσαν περίπουν 10-15 τελικές προσπάθειες για γκολ, από τις οποίες όμως μόνο η μία απέφερε το γκολ της δεύτερης ισοπαλίας (2-2) με σκόρερ του τέρματος αυτού τον Μ. Προφίλη.
Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο για να αλλάξουν το αποτέλεσμα αλλά το τελικό σκορ ήταν τελικά το 2-2.
Ενα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και ειδικά σ' αυτά του Δ. Μωραΐτη για την αγωνιστικότητα και το πάθος που έδειξαν κάτω από αυτές τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα Pre-Junior 1 παραμένει σταθερά στην 5η θέση της βαθμολογίας (27 βαθμοί, 8 ν., 3 ισοπ., 5 ήτ.) σε σύνολο 14 ομάδων, έχοντας την καλύτερη επίθεση (60 γκολ σε 16 αγώνες) και την 5η καλύτερη άμυνα (31 γκολ σε 16 αγώνες).