Ηττα του Παιδικού στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ με... ψηλά το κεφάλι!!!

2015-02-08 00:14

Kένταυρος Βριλησίων-Ο.Φ. Χολαργού  3-0
Πρωτάθλημα ΕΠΣΑ Παίδων, 2ος όμιλος

Σε ένα παιχνίδι που το τελικό σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα, η ομάδα Παίδων του Ο.Φ. Χολαργού ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα του πρωτοπόρου του 2ου ομίλου Κένταυρου Βριλησσίων.

Οι Χολαργιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα, στο 1ο λεπτό. Ο παίκτης του Κένταυρου  επιχείρησε σέντρα αλλά έκανε κατά λάθος σουτ που αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Κονγκίνη που περίμενε αλλού την μπάλα και παρά την προσπάθειά του, την είδε να καταλήγει στα δίχτυα στη κλειστή του γωνία.

Παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό οι παίκτες της ομάδας, συνήλθαν και έδειχναν να πατούν καλά στο γήπεδο, χωρίς όμως να απειλούν τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά και χωρίς να απειλούνται. Ετσι το ημίχρονο απόλυτα ισορροπημένο τελείωσε με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε τον αντίπαλο πιο ψηλά με στόχο την ισοφάριση. Το παιχνίδι έγινε αμφίρροπο και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με το δεύτερο γκολ να προέρχεται από κόντρα στο πόδι αμυντικού και αφού προηγήθηκε επιθετικό φάουλ και το τρίτο με τον αντίπαλο να σκοράρει σε άδεια εστία αφού στην αρχή της φάσης  ο συμπαίκτης του κέρδισε τη μπάλα με το χέρι.

Παρά την ήττα, η προσπάθεια όλων των παιδιών του Ο.Φ. Χολαργού ήταν αξιόλογη και άφησε τον προπονητή της ομάδας, Λεωνίδα Μαρίνο, απόλυτα ικανοποιημένο. Οι παίκτες της ομάδας ακολούθησαν πιστά το τακτικό πλάνο και έλειπε μόνο το  κάτι παραπάνω για να πάρει η ομάδα και θετικό αποτέλεσμα.

Για το λόγο αυτό όλη η ομάδα βαθμολογείται με 8 (όλοι όσοι χρησιμοποιήθηκαν) κυρίως για την αγωνιστική πειθαρχία και τη διάθεση που έβγαλε απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.

Σίγουρα με τέτοιες εμφανίσεις οι μελλοντικές απαιτήσεις αυξάνονται, όμως ποτέ δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από το στόχο που είναι η συνεχής βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Φωτογρ.: strataman@gmail.com

© 2013 Oμιλος Φιλάθλων Χολαργού. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode