ΕΠΣΑ Παίδων: Χολαργός - Παπάγου 1-1

2015-01-17 19:05

Σε ένα αμφίρροπο και πολύ δυνατό παιχνίδι, η ομάδα Παίδων του Χολαργού ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη ομάδα του Παπάγου.

Ο Χολαργός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με τον Σπ. Ντρέτσα. Οι Χολαργιώτες πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χώρις όμως να δημιουργούν κλασικές ευκαιρίες.

Σταδιακά ο Παπάγος κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και αφού έχασε μια-δυο ευκαιρίες κατάφερε να προηγηθεί με πλασέ του Γουργούλη (0-1). Ετσι τελείωσε και το ημίχρονο παρά την προσπάθεια του Χολαργού να απειλήσει, κυρίως με στημένες φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χολαργός μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει με εξαιρετικό γκολ του Αλ. Στρατάκου (1-1) μετά από ομαδική συνεργασία και σέντρα του Οδ. Βασάλιου.

Από εκεί και μετά το παιχνίδι έγινε πολύ ανοιχτό, με τον Παπάγο να είναι πιο απειλητικός, αλλά ο Χολαργός είχε σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακά του Λουκά Κονγκίνη και όλη την αμυντική του γραμμή.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα στο τέλος άφησε μάλλον και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες.

Σημείωση: Με αρχή τον αγώνα αυτό, ο προπονητής της ομάδας Παίδων, Λεωνίδας Μαρίνος, θα κοινοποιεί την βαθμολογία απόδοσης των παικτών μαζί με κάποια σχόλια για το παιχνίδι. Ετσι η βαθμολογία απόδοσης των παικτών στον παιχνίδι με τον Παπάγο είναι η εξής:

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
  1. Λ. Κονγκίνης 8
  2. Ορ. Σδράλλης 7
  3. Αν. Μπισιώτης 6
  4. Γ. Πολυμένος 6
  5. Στ. Αργυρόπουλος 7
  6. Αλ. Στρατάκος 8
  7. Κλ. Ντελιλάι 7
  8. Λ. Μπακόπουλος 6
  9. Σπ. Ντρέτσα 6
10. Γ. Κοτσόβουλος 6
11. Κ. Λουσίδης 7
12. Οδ. Βασάλιος 8
13. Ηλ. Νικολάου -
14. Σ. Ζαρλακούτης 7
16. Κρ. Παπά -
17. Οδ. Σταματάκης 6
18. Γ. Φεραδούρος 7

Ο προπονητής του Παιδικού μετά το τέλος του παιχνιδιού έκανε την παρακάτω δήλωση: "Συγχαίρω όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν στο παιχνίδι αυτό. Θα συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια και στα επόμενα παιχνίδια!!!"