ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!!!!

2014-05-21 20:44

Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η   Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ

Για τη συμμετοχή των τμημάτων Υποδομής του Συλλόγου

 (κατηγορίες Παίδων, Παμπαίδων, Junior και Pre-Junior)

στο τουρνουά ποδοσφαίρου "Εvia Cup",

που θα διεξαχθεί στην Ερέτρια Εύβοιας

από 19 έως 22 Ιουνίου 2014 (3 διανυκτερεύσεις).

Φίλοι γονείς, σας ενημερώνουμε ότι στον "επίλογο" της τρέχουσας αθλητικής περιόδου (2013-14) η επιθυμία αρκετών ποδοσφαιριστών αλλά και των γονέων τους, για την παρουσία των προαναφερόμενων τμημάτων του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού σε ένα καλοκαιρινό τουρνουά, είναι πολύ πιθανό να ικανοποιηθεί.

Βασική προϋπόθεση αποτελεί ο προβλεπόμενος ελάχιστος αριθμός ποδοσφαιριστών ανά τμήμα. Το προτεινόμενο τουρνουά (Evia Cup) αξιολογήθηκε ως ιδιαίτερα ελκυστικό, καθ' ότι θα διεξαχθεί με ικανοποιητικούς όρους στις εξαιρετικές (κατά πληροφορίες) αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ερέτριας και η διαμονή για τα παιδιά και όσους γονείς ενδιαφέρονται, θα είναι όπως ενημερωθήκαμε σε πολύ καλά ξενοδοχεία της περιοχής (σχετική ενημέρωση στη συνημμένη προκήρυξη των διοργανωτών - EVIA CUP 19-21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014.ppt (2516480)). Επιπλέον (συγκριτικά με αντίστοιχα τουρνουά) οικονομικότερο. Το συνολικό κόστος θα σας κοινοποιηθεί το συντομότερο. Κατόπιν αυτών παρακαλούμε το αργότερο έως 31 Μαΐου 2014 να μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τη σχετική δήλωση συμμετοχής (θα διανεμηθεί στους αθλητές από τους προπονητές ή μπορείτε να απευθύνεσθε και στη γραμματεία του Συλλόγου).

Σημείωση: Επειδή τα παιδιά των γυμνασίων τελειώνουν τις εξετάσεις την ημέρα που ξεκινάει το τουρνουά (19/5) η αναχώρηση θα γίνει το μεσημέρι εκείνης της ημέρας.

Με εκτίμηση

το Δ.Σ.

του Ο.Φ. Χολαργού

© 2013 Oμιλος Φιλάθλων Χολαργού. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode