"Χλωμή" νίκη του τμήματος Junior στο τουρνουά Ζωγράφου

2015-03-09 00:24

Του ΧΡ. ΠΡΟΦΙΛΗ

Οι "Junior" του Ο.Φ. Χολαργού, πέτυχαν μία ακόμα νίκη, την Κυριακή 8/3, αυτή τη φορά επί του τέταρτου ώς σήμερα της βαθμολογίας, Αγ. Θωμά με 2-0.

Βέβαια η σημερινή εμφάνιση της ομάδας του Γ. Φελλά, ήταν μάλλον "χλωμή" σε σχέση με αυτά που είδαμε την περασμένη αγωνιστική. Πιθανόν σε αυτό να συνέβαλε και ο δυνατός αέρας την ώρα του παιχνιδιού.

Τα παιδιά εμφανίστηκαν με λιγότερο νεύρο και αποφασιστικότητα από άλλες φορές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λιγότερες φάσεις γενικά στο παιχνίδι.

Η κατοχή μπάλας ήταν μάλλον μοιρασμένη, αλλά η εστία του Ο.Φ. Χολαργού ουσιαστικά δεν κινδύνεψε, αφού ο Αγ. Θωμάς είναι ζήτημα αν έκανε 2-3 τελικές και ο τερματοφύλακας των Χολαργιωτών είχε μάλλον ένα ήρεμο παιχνίδι.

Ο Ο.Φ. Χολαργού, πέτυχε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο με την Ιφ. Μπίλλιου, που εκμεταλλεύτηκε μπέρδεμα αμυντικών και τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας και με γρήγορη αντίδραση και δυνατό πλασέ έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε το τελικό 2-0, έπειτα από συνδυασμό του Μ. Προφίλη και του Α. Πιρέ και δυνατό σουτ του τελευταίου.

Να σημειωθεί, ότι ο Ο.Φ. Χολαργού είχε τουλάχιστον δύο ακόμα πολύ καλές ευκαιρίες να πετύχει γκολ, με τους Π. Μπίνα και Μ. Προφίλη να βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, που όμως κατάφερε να τους νικήσει και τις δύο φορές!

Η νίκη αυτή ισοδυναμεί με παραμονή του Ο.Φ. Χολαργού στην κορυφή της βαθμολογίας του τουρνουά (ανεξάρτητα από τα άλλα αποτελέσματα) για μία ακόμα εβδομάδα, έχοντας την καλύτερη άμυνα και την 3η ή 4η καλύτερη επίθεση του τουρνουά. 

© 2013 Oμιλος Φιλάθλων Χολαργού. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode