Ποια χαρτιά χρειάζονται...

Φίλοι γονείς, αγαπητά παιδιά,

Τα αναγκαία δικαιολογητικά και οι βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής στις αθλητικές δραστηριότητες των τμημάτων είναι:

 1. ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ. Ο αθλητής θα πρέπει οπωσδήποτε να εξετασθεί από γιατρό, ο οποίος θα αξιολογήσει τα δεδομένα από το ατομικό και οικογενειακό ιστορικό, τα ευρήματα από τη φυσική εξέταση και τα αποτελέσματα από εργαστηριακές εξετάσεις (κυρίως καρδιολογικές), που πιθανώς να χρειαστούν. Η ιατρική βεβαίωση είναι απαραίτητη για την δημιουργία του Φακέλου Υγείας Αθλητή.
 2. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ με πρόσφατη φωτογραφία του ποδοσφαιριστή, θεωρημένη από την οικεία δημόσια ή δημοτική αρχή. Δεν απαιτείται για τους αθλητές που έχουν ήδη προσκομίσει από την προηγούμενη αθλητική-σχολική περίοδο.
 3. Σε όλα τα Πρωταθλήματα Υποδομής, Κ18 (ΝΕΩΝ), Κ16 (ΠΑΙΔΩΝ), Κ14 (ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ) και ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, οι AΛΛΟΔΑΠΟΙ και οι ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται, εφόσον δεν διαθέτουν δελτίο Ε.Π.Ο., υποχρεωτικά με προσωρινά δελτία, που θα εκδίδονται από την Ε.Π.Σ.Α.

  Για την έκδοση, τα σωματεία θα πρέπει να συμπληρώνουν την αίτηση μεταβολών ποδοσφαιριστή, τη Δήλωση του Κηδεμόνα και την Ιατρική Βεβαίωση και φωτογραφία του ποδοσφαιριστή σφραγισμένη από το σωματείο. Επίσης, φωτοτυπία διαβατηρίου ή πιστοποιητικού γέννησης και μία πρόσφατη φωτογραφία του ποδοσφαιριστή για να επικολληθεί στο προσωρινό δελτίο. Το δελτίο αυτό θα έχει ισχύ μόνο για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2018-19 και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο, για τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στα πρωταθλήματα Υποδομής και όχι στα πρωταθλήματα Κατηγοριών.

 4. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ: Δηλώνετε ότι επιτρέπετε στον ανήλικο να συμμετέχει στις παραπάνω αναφερόμενες δραστηριότητες. (Θα σας δοθεί προς συμπλήρωση στα γραφεία μας).
 5. ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Τα παιδιά πρέπει να τρώνε τουλάχιστον 3-4 ώρες πριν από την προπόνηση ή τον αγώνα. Το αθλητικό διαιτολόγιο πρέπει να περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες.
 6. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ-ΥΠΟΔΗΣΗ: Πρέπει πάντα στις προπονήσεις και στους αγώνες να φορούν κατάλληλα αθλητικά ενδύματα και υποδήματα.
 7. ΣΥΝΕΠΕΙΑ: Οι αθλητές-μαθητές πρέπει να είναι συνεπείς α) Στις μαθητικές υποχρεώσεις τους. Θα πραγματοποιείται τακτική επικοινωνία με τους δασκάλους-καθηγητές. β) Στη σωστή τήρηση του ωραρίου προσέλευσης-αποχώρησης.
 8. ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ: για όλους, μέσα-έξω από τον αγωνιστικό χώρο, η έννοια του όρου "ΣΕΒΑΣΜΟΣ" είναι κανόνας.
 9. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Παρακαλούμε να μη διστάσετε να καταθέσετε ιδέες και προτάσεις δημιουργικές, αλλά και πιθανές παρατηρήσεις σας αναφορικά με τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών. Οι "ωραίοι" στόχοι επιτυγχάνονται με τη συμμετοχή και την καλοπροαίρετη διάθεση όλων.

© 2013 Oμιλος Φιλάθλων Χολαργού. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode